Chirie Auto Chisinau: Intrebari frecvente - Asigurare

Toate automobilele noastre sunt asigurate contra accident rutier si furt inclusiv si asigurare facultativa Kasko

Clientul nu achita daune daca nu este vina lui si a respectat regulele de circulatiei rutiere.
Achita daunele produse doar din neglijenta sa, sau a condus automobilul inchiriat sub influenta alcoolului a drogurilor si nu a nerespectat regulele de circulatie rutiera in R.Moldova. 
De exemplu. daca cineva va lovit masina inchireata si clientul nostru nu este vinovat, clientu nu achita nimic. 
Alt exemplu , autombilul sta in parcare autorizata si cineva il zgirie, clientul nostru nu achita nimic, ca nu este vina lui. In toate cazurile  de accident clientul  trebuie sa sune la 112  sau sa ne anunte despre cazul dat si necesar sa prezinte proces verbal de la politie pe caz. 

Chirie Auto Chisinau

1. Cum are loc rezervarea unui automobil la Rent a Car în Chișinău, R.Moldova?

Cât se poate de simplu, e destul să accesați iconița „caută”, să selctați data și automobilul din lista celor disponibile apărută pe ecran. Această metodă se referă la rezervarea on-line, de asemenea aveți posibilitatea de a rezerva prin telefon sau la oficiile noastre. Noi avem grijă ca rezervarea și chiria auto să fie cât se poate de simplă.

   2. Care sunt condițiile necesare pentru a putea lua un automobil în chirie în Moldova?

Este destul să prezentați buletinul de identitate sau pașaportul, permisul de conducere cu vechime începând cu 3 ani și să aveți vârsta de la 23 de ani și mai mult. Sunt acceptate și permisele internaționale sau străine.
    3. Automobilele date în arendă sunt asigurate?

Da, taxa pentru asigurare este inclusă în prețul indicat pe site, inclusiv asigură protecția chiriașului în cazuri de furt sau forță majoră. De asemenea, este la dispoziția clientului solicitarea unei asigurări suplimentare pentru alte obiecte și situații: pentru bagaj, copii, carte verde, cu prevederea răspunderii personale prin sau fără franciză.

    4. Pentru ce plătește clientul? Ce prevede tariful de închiriere?

Tariful este stabilit în dependență de: însăși prețul pentru arendă, taxele de drum, asigurarea, revizia tehnică și alte cheltuieli.

În preț nu este inclus combustibilul și amenzile rutiere în cazul încălcării regulamentului.

    5. Cum este efectuată achitarea și în cât timp poate fi preluat automobilul rezervat pentru arendă?

Achitarea este efectuată în lei, după cursul BNM, cash sau cu ajutorul cardului (transfer bancar doar pentru persoanele juridice).

Preluarea automobilului și tuturor necesare de obicei, nu durează mai mult de 10 minute.

Chirie Auto Aeroport Chisinau

    6. Cum se procedează în cazul când avionul întârzie?

Atunci când rezervați automobilul pentru arendă, puteți indica ruta zborului, astfel noi vom avea date despre acesta ca să vă așteptăm și să vă predăm automobilul chiar dacă zborul este întârziat sau reținut.

    7. Cum pot fi sigur că rezervarea a avut loc cu succes?

O data cu rezervarea veți primi o scrisoare pe e-mail-ul indicat. Dacă ați primit scrisoarea, atunci rezervarea a avut loc cu succes.

    8. Pot fi prevăzuți mai mulți șoferi pentru automobilul arendat?

Da, aceasta se specifică la încheierea contractului cu implementarea unei taxe suplimentare în sumă de 3 euro pe zi pentru un șofer additional.

Toate modificațiile personale pentru automobil: scaun pentru copii, sistem GPS, lanțuri pentru iarnă se specifică la rezervare (dacă este nevoie).

    9. Cum se va proceda în cazul necesității în ajutor atunci când a avut loc un accident?

Imediat se informează operatorul, care va solicita asistența (gratis) din partea echipei noastre pentru dumneavoastră. Timpul maxim de intervenție în Chișinău este de 1 oră și 4 ore pentru teritoriul înafara orașului.

    10. Unde are loc preluarea automobilului rezervat?

La rezervare specificați unde vă este mai comod să preluați automobilul: fie la oficiul din Chișinău (adresa: bd. Dacia 25) sau la aeroport.

    11. Este permisă părăsirea hotarealor țării cu ajutorul automobilului în arendă?

Da, doar că aveți nevoie să solicitați acordul companiei, în caz contrar se vor percepe sancțiuni și penalități din partea companiei.

                                                                                 

Chirie Auto Chisinau si Airport

  1. Site-ul companiei www.autoinmoldova.com prezintă  o gamă largă de mărci de mașini de la cele mai economice opțiuni la mașinile premium: Ford, Dacia, Skoda, Toyota, Honda, Peugeot, Opel, Hyundai, Volskswagen, Subaru, Mercedes. Sa alegeti o masina va vor ajuta consultantii companiei, trebuie doar să vă spuneți de ce aveți nevoie de o mașină - pentru călătorii de afaceri cu parteneri sau pentru întâlniri cu oaspeții, pentru o călătorie în afara orașului sau pentru   călătorii în oras.

  2.  Transportul confortabil în jurul Chișinăului vă va permite să vă deplasați oriunde și nu depindeți de transportul public. Acest lucru este valabil mai ales vara, pentru că Temperaturile din sezonul de vară ajung la +35 și iarna, când temperatura poate scădea la -18. Având un cal de fier la îndemână nu veți fi îngrijorați de vremea pe stradă și vă puteți planifica afacerea fără să calculați timpul petrecut în așteptarea transportului public.

  3. Fără a vă distrage atenția de la probleme importante, puteți utiliza serviciul de rezervare on-line pe site-ul companiei www.autoinmoldova.com. Astfel, voi înșivă puteți afla toate informațiile interesante despre prețurile și condițiile de închiriere pe site, ceea ce va economisi timp prețios.
                                 
    Chirie Auto Aeroport Chisinau

Avantajele serviciului Inchirieri auto in Chisinau
Serviciile de închiriere auto din Chișinău au apărut nu cu mult timp în urmă, dar au câștigat repede popularitatea în rândul locuitorilor din Chișinău. În orașul nostru, alegerea firmelor implicate în închirierea de mașini cu sau fără șofer este destul de diversă. Închiriați o mașină pe care o puteți lua atât pentru o scurtă perioadă, cât și pentru o perioadă mai lungă de timp. Mai multe detalii puteți afla pe site.

O mașină închiriată este economă și convenabilă pentru utilizare, mai ales într-un oraș atât de mic, cum este Chișinăul. O mașină închiriată deosebit de utilă va fi pentru șoferii care nu au propria mașină. Serviciile biroului de închiriere vă vor ajuta:

• Economisiți bani pe care va trebui să le salvați pentru a cumpăra o mașină personală;
• Să asigurați vehiculul cât mai avantajos;
• Reduceți la minim costurile de întreținere ale autovehiculului


Inchirierea unei masini in Chisinau
Ritmul nostru activ de viață împinge oamenii care au deja propria lor mașină, sa foloseasca serviciile companiilor de închirieri auto. Închirierea unei mașini este o necesitate pentru persoanele care au propriile mașini în serviciul de reparații. Sau luăm un alt caz - să spunem că sunteți proprietarul unei mașini de clasă mijlocie și trebuie să mergeți la o întâlnire de afaceri. În acest caz, mașina închiriată va fi foarte utilă pentru dvs., pentru a crește în ochii partenerilor de afaceri. Același lucru se poate spune despre întâlnirile oaspeților onorifici la aeroport.

Va fi convenabil să închiriați o mașină dacă plecați într-o excursie. În Republica Moldova există suficiente locuri care sunt sigur că vor fi vizitate nu numai de locuitorii locali, ci și de turiști. În plus, nu este mult timp să mergeți la orice atracție, în medie, drumul este o oră și jumătate. Acest lucru vă va economisi bani pe excursii și călătoriți atunci când doriți.
Un alt avantaj al închirierii de mașini este prestigiul la evenimentul solemn. Mulți dintre noii soți în ziua nunții închiriază o mașină nu numai pentru ei înșiși, ci și pentru oaspeți. Mașina va avea în mod obligatoriu un aspect bine îngrijit și puteți alege modelul pe care îl doriți, culoarea și, dacă este necesar, accesoriile.

Economisteste timpul personal cu o masina in chirie.
Dacă veniți dintr-un alt oraș într-o călătorie de afaceri, o mașină închiriată vă va economisi timp și bani pe care le puteți cheltui pe un taxi. Și dacă aveți un GPS-navigator, veți deveni absolut independent, pentru că nu trebuie să vă contactați pe nimeni pentru a afla unde este locul respectiv
Libertatea și confortul în timpul călătoriilor vă vor ajuta să simțiți doar gestionarea vehiculului dvs. închiriat. Veți fi liberi să alegeți ruta, să nu depindeți de programul de transport public și de ceilalți participanți la trafic și, de asemenea, o călătorie în jurul orașului vă va aduce plăcere.

În fiecare an, din ce în ce mai mulți locuitori ai Chișinăului folosesc serviciile companiilor de rent-a-car. Acest lucru confirmă doar avantajele închirierii de mașini, deoarece aceste servicii sunt folosite de oameni care prețuiesc confortul, timpul și banii.

 
Chirie Auto Chisinau