Rezerveaza mașina in Chirie Chișinău

Daca doriti sa inchiriati un automobil in Chisinau, Moldova, indiferent daca sunteti in tara sau peste hotare, puteti accesa usor site-ul nostru de chirie automobile pe orice versiune de browser sau de pe telefon, site-ul nostru este disponibil la orice ora, 24 din 24. Procesul de inchiriere a unei masini este foarte simplu si dispune de o platforma mobila, foarte utila, in cazul in care doriti sa rezervati de pe telefonul mobil.

Este necesar sa selectati perioada pentru care doriti sa inchiriati automobilul, dupa care, accesati butonul de cautare. Asfel, va aparea lista de masini disponible spre chirie, va alegeti automobilul care doriti sa-l inchiriati, pretul depinde de clasa de automobile, fie ca este vorba de o masina economica, 4x4, minivan, lux etc,

Chirie Auto Chisinau
Completati formularul nostru online cu datele dvs personale si indicati o adresa electronica valida. Dupa ce faceti rezervarea, primiti un email de confirmare a rezervarii. In decursul catorva ore, primiti si un apel din oficiu pentru a completa datele care lipsesc din ancheta. 
Acest serviciul este simplu si comod si la dispozitia clientului la orice ora a zilei.

Inchiriati automobile in Chisinau printr-o rezervare telefonica, sunati la companie sau scrieti-ne pe chatul care va apare pe site.

Va informam ca puteti prelua masina rezervata la aeroportul Chisinau sau la unul din oficiile noastre in Chisinau.