Cum ne puteți găsi

Arenda auto de compania noastră este foarte simplă, puteți realiza comanda automobilului atât virtual, direct de pe site, sau fizic, vizitându-ne oficiul din Chișinău (adresa: bulevardul Dacia 25) sau de la aeroportul internațional.

La fel puteți să ne contactați la numărul de telefon: (+373) 79020707, pe Email: noleggio@rentacar1.md, sau pe viber și watsapp, ca să vă putem ajuta cu decizia, să vă explicăm toate detaliile și să vă furnizăm altă informație necesară pentru a arenda automobile în Moldova ieftin și sigur de la noi.

Dacă veniți de peste hotare, atunci probabil pentru dumneavoastră cea mai bună decizie ar fi arenda automobilului în Moldova direct de pe site, ca atunci când veți sosi în țară deja din primele minute ale sosirii dumneavoastră să dispuneți de propriul transport cu care să vă îndepliniți sarcinile și să călătoriți prin și înafara statului pentru a vedea cele mai frumoase locuri cu ajutorul automobilului închiriat.

Este foarte simplu să arendați un automobil de pe site de la compania noastră, e destul să alegeți marca dorită din lista celor disponibile, să accesați „rezervează” și să îndepliniți ancheta (durata de arendă, numele, prenumele, telefonul, poșta electronică, tipul de asigurare, scaun pentru copil dacă este necesar și altele), ulterior accesați butonul „confirmă”, după care veți primi o notificare pe e-mail care atestă faptul că bronarea automobilului a avut loc cu succes.

E simplu și convenabil pentru dumneavoastră, mereu încercăm să facem chiria auto pentru clienți cât mai accesibilă și simplă.

Dacă însă nu aveți încredere în arenda automobilelor on-line, atunci ne puteți face o vizită direct la oficiu, ca să realizăm o colaborare „pe viu” iar comunicarea între dumneavoastră și compania noastră să fie lipsită de neînțelegi și lacune.