De ce aveți nevoie pentru chiria auto în Moldova

A arenda un automobil ieftin și comod în Moldova de la compania noastră este cât se poate de simplu, de fapt, noi vă eliberăm de birocrație și de cereri multiple pentru un lucru atât de simplu – arenda auto.

Pentru a arenda un automobil de la noi nu aveți nevoie decât de:

  • Permis de conducere cu experiență în șofat de 3 sau mai mulți ani (inclusiv permis de conducere internațional);
  • Să fiți mai în vârstă de 23 de ani;
  • Să nu conduceți automobilul în stare de ebrietate;
  • Să respectați regulile de circulație.

Și gata! Aceasta este tot de ce aveți nevoie pentru a arenda un automobil în Chișinău de la noi, indiferent pentru care scop, doriți să faceți o vizită la mare, să plecați la rude sau să construiți o afacere, avem soluții pentru toți și mereu avem o atitudine individuală pentru fiecare client ca în cele din urmă, chiria auto de la compania noastră să fie cea mai reușită decizie pe care ați făcut-o vreodată.

Am făcut procesul de chirie auto cât se poate de accesibil pentru clienții noștri și i-am eliberat de griji suplimentare în ceea ce privește arenda automobilelor. Tot ceea de ce aveți nevoie pentru a închiria un automobil este să semnați contractul de chirie în baza permisului de conducere.

Pentru a închiria un automobil și a-i deveni posesor este nevoie de acte, iar pentru a-l brona nu aveți nevoie chiar de nimic, doar de 5 minute și bună dispoziție pentru a deveni posesorul propriului transport. Este destul să accesați butonul „comandă” după ce ați ales automobilul pentru chirie din lista celor disponibile de pe site și să îndepliniți o anchetă simplă care vă va personaliza comanda. Sau, dacă nu aveți încredere în arenda on-line, ne puteți contacta pe telefon și să realizați comanda.

Colaborarea cu compania noastră este avantajoasă și simplă. Chiria automobilelor în stare tehnică bună la prețuri accesibile – este ceea cu ce ne ocupăm deja de 15 ani. Arenda Auto Chisinau este compoania care de 15 ani iti face viata mai usoara! O masina in chirie de la noi este cea mai buna alegere!