6 principii pentru a arenda corect un automobil

Arenda automobilelor a devenit o întrebare actuală acum, din motiv că tot mai multe persoane încearcă să economisească timpul în ritmul frenetic al lumii contemporane. Cu atât mai mult, a arenda un automobil, înseamnă chiar să economisești bani, a călători cu un taxi te poate costa mai scump decât arenda unui autovehicul.

Cu toate acestea nu toți cunosc cum să arendeze corect un automobil în Moldova, oamenii deseori întâmpină greutăți în ceea ce privește realizarea unei alegeri corecte și sigure. Haideți să revedem 6 principii pentru a arenda corect un automobil:

  1. Nu încercați să economisiți excesiv, nu există oferte ieftine și calitative în același timp. Trebuie să alegeți una dintre acestea. În acest sens, puteți găsi mai bune oferte după raportul preț/calitate în asortimentul companiei noastre.

  2. Dacă aveți în plan realizarea unei călătorii îndelungate (și nu numai), probabil cea mai buna alegere pentru dumneavoastră ar fi automobilele pe bază de diesel. Dieselul este mai ieftin și mai econom, astfel dacă arendați un automobil pe baza acestui combustibil, aveți șansa să economisiți o sumă bună de bani.

  3. Nu vă limitați doar la asigurarea de bază, care prevede numai accidente grave (incendiu, furt ș.a), mai bine plătiți puțin mai scump și să fiți siguri că în cazul unui accident veți fi protejat, sunt asigurări care protejează chiar de cazurile când daunele sunt cauzate însăși de șofer în mod intenționat.

  4. În cazul în care plecați peste hotare, în special în Europa, ar fi bine să aveți permis internațional de conducere, care să vă asigure circulația liberă prin alte state. De fapt, acest permis vă poate salva de posibile neplăceri, deoarece în unele state este permisă circulația turiștilor doar cu permis internațional de conducere.

  5. Înainte ca să arendați un automobil, asigurați-vă că aveți toate documentele necesare ca ajungând la locul unde va avea loc predarea mașinii să nu realizați că nu aveți un anumit act.

  6. Studiați minuțios regulile de circulație deoarece uneori puteți realiza prea târziu că ați făcut o încălcare deja achitând amenda. Nu uitați despre unele reguli și interdicții în referința unor state, de exemplu intrarea în orașe mari (de exemplu London) poate fi taxată sau interzisă pentru turiștii cu automobile în arendă.

În concluzie putem spune că informarea este cheia către realizarea unei decizii corecte în ceea ce privește arenda unui automobil, astfel puteți să ne contactați ca să vă putem furniza toate informațiile necesare și să vă ajutăm la realizarea unei decizii corecte.