Oferim in chirie doar masini categoria B , experiența de 3 ani

A arenda un automobil în Moldova direct de la aeroport înseamnă crearea unui comfort imediat pentru a călători prin și înafara țării o dată cu primele minute ale vizitei voaste în Moldova.

Indiferent de scopul cu care arendați un automobil, compania noastră mereu vă poate ajuta și este la dispoziție pentru a livra toată informația necesară.

Compania noastră de arendă auto în Moldova este cea care dorește să vă salveze timpul, de aceea am creat posibilitatea pentru clienți de a efectua arenda auto de la aeroport sau din alt loc comod pentru ei, astfel nu mai aveți nevoie să pierdeți suplimentar timp și bani pentru a vizita oficiul din Chișinău, dispuneți de un automobil în arendă direct de la aeroport, care vă așteaptă cu multă nerăbdare.

Călătoria și circulația cu un automobil în chirie este mult mai comfortabilă decât cu transportul public, pur și simplu de aceea că transportul personal permite eliberarea de griji suplimentare și probleme, astfel compania noastră vă propune să arendați un automobil la condiții avantajoase, dintr-un asortiment larg, în care oricine își poate găsi propriul automobil în chirie în corespondență cu propriile necesități și gusturi.

Cu atât mai mult la dispozția clienților este comandarea suplimentară a unui scaun pentru copii, sau a gadget-ului GPS (deoarece circulația într-o țară necunoscută poate presupune probleme în orientare, în modulele GPS de la compania noastră sunt instalate hărțile Moldovei și Europei), astfel avem grijă de comfortul fiecărui client, pentru fiecare avem o atitudine individuală și corespunzător, soluții individuale.

Pe lângă toate acestea, putem propune clienților șofer personal pentru automobilul în chirie în cazul în care aveți nevoie de el sau nu puteți conduce automobilul din oarecare motiv. Dacă aveți în plan o sărbătoare, atunci vă putem ajuta prin intermediul unui șofer personal pentru dumneavoastră.

Deci, cum ne-am convins, putem să vorbim mult despre avantajele companiei noastre, dar totuși cum spune vechea zicătoare „mai bină să vezi o dată decât să auzi de o sută de ori”, vă propunem să arendați un automobil în Moldova, calitativ și la prețuri accesibile ca să vă convingeți cu adevărat în toate avantajele colaborării cu compania noastră.

Vă propunem un serviciu calitativ, fără minciuni și promisiuni false, suntem o companie de încredere, care activează pe piață timp de 15 ani și care are în spatele său sute și chiar mii de clienți satisfăcuți, care ne recomandă și dacă revin la noi, primesc reduceri și bonusuri.

Ca să începeți colaborarea cu o companie de încredere e destul să efectuați câteva click-uri, sau să ne telefonați ca să vă putem ajuta. Ne indicați toată informația necesară și locul unde doriți să preluați automobilul și puteți fi încrezut că beneficiați de un serviciu la nivel înalt, care să vă corespundă.

Arendați automobilul în Moldova direct de la aeroport sau din alt loc comod pentru dumneavoastră cu ajutorul nostru.