1. Cum pot rezerva un automobil la Rent a Car in Chisinau, R.Moldova? 

E simplu, alegi data si accesezi pe iconita cauta, imediat iti apare lista de automobile disponibile, rezervezi online automobilul de care ai nevoie. Este gratis, simplu si usor;  deasemenea puteti  rezerva prin telefon, sau la oficiile companiei noastre.
 

2. Care sint conditiile necesare pentru a putea lua o masina in chirie in Moldova? 

Este necesar sa aveti la Dvs buletin de identitate sau pasaport, permis de conducere cu minim 3 de ani experienta, varsta minima 23 de ani. Sint acceptate permise de conducere internationale: ex Italia,  Germania, Grecia, Russia, etc.


3. Automobilele sint asigurate? 

Automobilele sint asigurate, taxa este inclusa in pretul de chirie indicat, inclusiv asigurare pentru furt si forta majora, se poate de solicitat o asigurare suplimentara pentru: bagaj, copii, carte verde, raspundere personala cu sau fara franciza.


4. Ce include tariful de inchiriere? 

Tariful de inchiriere include: pretul pentru chirie, taxele de drum, asigurare, revizia tehnica.

Nu include: combustibilul, amenzile rutiere.
 

5. Cum se achita si in cit timp pot sa iau automobilul rezervat? 

Se achita cash, in lei moldovenesti, la cursul BNM din ziua respectiva. Cheile si autoturismul se trasmit chiriasului in maxim 10 minute.


6. Ce se intimpla daca zborul meu intirzie? 

Rezervand automobilul, indicati de unde vine zborul si noi avem posibilitatea sa controlam in timp real zborul dumneavoastra si va asteptam chiar daca sunteti cu un zbor intirziat.


7. Cum aflu daca rezervarea mi-a fost efectuata cu succes? 

Imediat ce rezervati, va vine o confirmare cu rezervarea dumneavoastra pe adresa de email indicata.


8. Pot sa fie mai multi soferi in contractul de chirie ? 

Se percep taxe suplimentare de 3 euro pe zi pentru sofer aditional, inchiriere scaun copil, sistem GPS, lanturi zapada, acestea se specifica in momentul rezervarii daca sunt sau nu solicitate. 


9. Ce trebuie sa fac daca am nevoie de ajutor sau in caz de accident? 

Ve-ti informa imediat operatorul, ve-ti beneficia de asistenta gratis din parte echipei noastre, timpul de interventie este de maxim o ora in Chisinau si 4 ore pe teritoriul national.


10. De unde pot lua automobilul rezervat? 

In timpul rezervarii specificati de unde doriti sa preluati automobilul: la aeroport sau la oficiul din Chisinau de pe adresa bd. Dacia 25.


11. Pot sa ies cu automobilul inchiriat peste hotarele Republicii Moldova? 

Este posibil doar cu acordul companiei, parasirea fara acordul operatorului va atrage dupa sine penalitati din partea companiei.


Daca aveti alte intrebari nu ezitati sa ne contactati oricand.